Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték is kapott egy Snyder Cut stílusú előzetest, a koncepció működik

|

A Marvel filmes univerzum mozijaira nem épp abban a komor stílusban gondolunk, ami Zack Snyder rendezőt jellemzi, pedig a jelek szerint ez sem állna nekik rosszul.

Hirdetés

Múlt hétvégén a DC FanDome-on megmutatták nekünk a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája hivatalos előzetest, ami a jelek szerint megihletett pár kreatív elmét. A napokban ugyanis felbukkant a YouTube-on egy olyan rajongói videó, ami a Bosszúállók: Végjáték traileréből varázsol valami ehhez egészen hasonlót.

Hirdetés

A szóban forgó videó átvette a DC FanDome-os Snyder Cut trailer zenéjét, képarányát, színvilágát, a végeredmény pedig meglepően jó lett. Nyilván az Avengers filmeknek teljesen más a stílusa, és bár az utolsó két rész komolyabb és komorabb húrokat is megpendített, azért messze nem tartunk még ott a csillámpónik és végtelen sötétség közötti skálán, ahová Snyder munkásságát el lehet helyezni. Mindenesetre egy kis kiruccanásnak remek volt az alábbi két perc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)