Hirdetés

A botrányok ellenére berendelték a Squid Game: The Challenge 2. évadát

|

Sőt, a Netflix rábólintott egy Squid Game videojátékra is.

Hirdetés

Miközben a Netflix előfizetői a Squid Game, avagy magyarul Nyerd meg az életed folytatására várnak, a streamingszolgáltató egy spin-off műsorral könnyítette meg a várakozást: a Squid Game: The Challenge/Nyerd meg az életed: A kihívás a világ különböző pontjairól jelentkezett résztvevőket dobott be hasonló versenyekbe, mint amit a sorozatban láthattunk, csak itt nem életre-halálra megy a küzdelem.

Legalábbis ez volt a hivatalos álláspont, azonban a versenyzők közül sokan kártérítést követelnek azért, hogy állatokként bántak velük a showban, amelynek egyes részei az egyikük szerint meg voltak játszva. A balhé ellenére (vagy éppen azért) a vetélkedőt veszettül pörgetik az előfizetők, többek között a magyarok is nagyon rákattantak, a Netflix pedig nem ellensége a saját pénzének. 

Hirdetés

A hivatalos Twitter/X-fiók tett ki egy felhívást, miszerint meg fog valósulni a Squid Game: The Challenge második évada, és már lehet jelentkezni rá azok számára, akik megmérettetnék magukat. Ahogyan az első bajnokságban, úgy a következőben is 456 ember fog versenyezni a 4,56 millió dolláros fődíjért a Squid Game által inspirált kihívásokban. 

Emellett a The Verge beszámolója szerint a Netflix azt is megemlítette, hogy egy videojáték is készül a Squid Game univerzumában, de egyelőre nem árult el róla többet a vállalat annál, hogy a játékosok a barátaikkal versenyezhetnek majd benne a sorozatból ismert versenyszámokban. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)