Hirdetés

A Budapest Comic Con újabb sztárvendégét jelentették be

|

A Harry Potter franchise rajongói nem csak Natalia Tenának örülhetnek.

Hirdetés

A jelenlegi álláspont szerint december 11. és 12. között kerül megrendezésre az első Budapest Comic Con, amely az érvényben lévő szabályozások értelmében egyelőre csak védettségi igazolvánnyal lenne látogatható, de a szervezők bíznak abban, hogy év végére már az 500 főnél nagyobb zárt terű rendezvényeknél sem lesz ilyen megkötöttség. Addig is sorra jelentik be a meghívott művészeket, így Natalia Tena (Harry Potter, Trónok harca) és John Rhys-Davies (A Gyűrűk Ura, Indiana Jones) után újabb névről rántották le a leplet.

Hirdetés

A rendezvény ismételten J.K. Rowling megfilmesített fantáziavilágából erősít színészfronton, ugyanis a harmadik vendég a Harry Potter széria Oliver Woodja, Sean Biggerstaff, aki szerepelt a Városi legendák sorozatban és a Doctor Who: Shada miniszériában is, ráadásul nyert már skót BAFTA-díjat is legjobb színész kategóriában. Vele is találkozhattok, méghozzá vasárnap. 

Ti mely színészeket látnátok még szívesen a Budapest Comic Conon?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)