Hirdetés

A Budapesten forgatott Moon Knightban mutatkozhat be a Marvel saját farkasembere

|

Kevin Smith árult el részleteket a Werewolf by Night nevezetű karakter kapcsán.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Budapesten forog az MCU-s Moon Knight (Holdlovag) tévésorozat, ami a megszokott módon a Disney+ streamingplatformon fog debütálni. Magáról a széria történetéről viszont semmiféle konkrét információval sem rendelkezünk, eddig még az sem derült ki, hogy ki lesz az Ethan Hawke által alakított főgonosz.

Arra viszont van egy elég erős tippünk, hogy a Werewolf By Night nevezetű Marvel-karakter tiszteletét teheti a sorozatban. Mindez a Kevin Smith által megosztott részletek alapján feltételezhető. 

Hirdetés

Smith ugyanis elmondta, pár éve egy Howard the Duck animációs sorozatot tervezett a Hulura, ehhez pedig fel szerette volna használni a Werewolf By Night nevű karaktert is. A marveles tévésorozatokat abban az időben még a Marvel Television fejese, Jeph Loeb fogta össze, ő pedig a Howard the Duck alapötletét nagyon szerette, azt viszont kategorikusan kijelentette, hogy Werewolf By Night nem szerepelhet a sorozatban, mivel ezt a képregényhőst a mozis részleg tervezi felhasználni.

Erre ugyebár mostanáig még nem került sor, a Marvel Television pedig beolvadt a Marvel Studiosba, immár az egész brancsot Kevin Feige irányítja. Több korábban filmként tervezett projekt is tévésorozatként készül végül el, és éppen ezért gondolják sokan, hogy a Moon Knightban fogja majd a Marvel felhasználni Werewolf By Nightot. Ez már csak azért is logikus döntés lenne, mert maga Moon Knight az 1975-ben megjelent Werewolf by Night #32-ben tűnt fel először. Természetfeletti képességekkel bíró szuperhősről van szó, így nem lenne meglepő, ha a Marvel többi misztikus karaktere is a sztori részévé válna. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Skarlát Boszorkánnyal, és a távolabbi jövőben érkező, saját mozifilmet kapó Blade-del (avagy magyarul Pengével) egyre több természetfeletti szereplője lesz az MCU-nak, szépen lassan pedig eljuthatunk oda, hogy összeálljon valamelyik efféle csapat is, például a Midnight Sons vagy a Legion of Monsters. Előbbinek tagja volt többek között Werewolf by Night, Doctor Strange, Blade, Moon Knight, sőt még Morbius is. 

Morbiusnak ugyebár a Sony készített saját filmet, de a multiverzumnak hála ez a karakter is simán átruccanhat az MCU-ba (ha nem már alapból az MCU világában játszódik saját filmje, de ez sem kizárható).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)