Hirdetés

A Captain Marvel 2-ben Ms. Marvel is feltűnik

|

A Marvel univerzumban kevésbé jártasak rendszerint összekeverik a két hőst, de a Marvel Kapitány 2-ben mindketten a vásznon lesznek, így könnyebb lesz megtanulni.

Hirdetés

A hajnalban történt Disney Investor Daynek köszönhetően egy kisebb tucatnyi Marvel hír futott be, köztük az is, hogy már nagyban pörög a meló a Marvel Kapitány 2 körül.

A nagy izgalommal várt második részben nem csak Carolt láthatjuk újra, de Monica Rambeau és Kamala Khan is csatlakoznak hozzá. Már csak Jessica Drew hiányzik a teljes szupercsapathoz.

Jelenleg nem tudunk részleteket arról, hogy az említett hősnők mekkora szerepet kapnak a következő részben, de mindenképpen érdekes lesz együtt látni Captain Marvelt és Ms. Marvelt, tekintve, hogy utóbbi a kapitány legnagyobb élő rajongója.

Hirdetés

Ami Monicát illeti őt akkor láttuk utoljára, amikor Carol elindult új otthont keresni a Skrulloknak. Ha minden igaz, akkor Monica felnőttként is fog fel bukkanni a képernyőkön a WandaVision sorozatnak köszönhetően, erről remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk.

A Captain Marvel 2 premierje jelenleg 2022. július 8-ra van betervezve, de a jelenlegi körülmények között nem vennénk mérget erre a dátumra, bár láthatóan a Disney most minden erejével igyekszik megtolni a szekeret, hogy kompenzálhassa hamarosan döbbenetes veszteségeit

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)