Hirdetés

A Cobra 11 sztárja, Christian Oliver lányaival együtt meghalt egy balesetben

|

A színész, két lánya és a pilóta repülőgép-szerencsétlenség áldozataivá váltak.

Hirdetés

A német nemzetiségű színész és producer, Christian Oliver január 4-én hunyt el. A többség a Cobra 11-es karakteréről emlékezhet rá, aki a népszerű sorozat mellett még 60 mozifilmben és tévés produkcióban szerepelt, feltűnt George Clooney mellett A jó németben és Tom Cruise főszereplésével készült Valkűrben is láthattuk.

Oliver 10 és 12 éves lányaival nyaralás közben Bequia szigetéről indult Saint Lucia felé egymotoros magángéppel, amely néhány pillanattal a felszállása után a tengerbe zuhant. A színész, két lánya és a pilóta is életét vesztette.

A rendőrség jelentése szerint halászok, búvárok és a parti őrség is a helyszínre siettek, de amikor odaértek, már csak négy holttestet tudtak kiemelni a tengerből.

Hirdetés

A baleset körülményei egyelőre ismeretlenek, de a helyi erők szerint egy meghibásodott hajtómű okozhatta a gép motorjának leállását és a tragédiát. A pilóta repülés közben már érezte, hogy problémák lehetnek, ezért próbált időben jelezni az irányítótoronynak, de a kapcsolat megszakadt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)