Hirdetés

A Coldplay ráadáskoncertet ad Budapesten a nagy érdeklődés miatt

|

Aki lemarad az elsőről, az a másodikra talán befér a Puskás Arénába.

Hirdetés

Valószínűleg kevés embernek kell bemutatni a világhírű brit zenekart, hiszen olyan slágereket tettek le az asztalra a banda 1997-es megalapítása óta, mint a Viva La Vida, a Paradise, a Hymn for the Weekend, az Adventure of a Lifetime,  Yellow és az A Sky Full of Stars, ennek ellenére Magyarországon egyetlen alkalommal léptek fel, 2008-ban a Budapest Sportarénában. 

Nem véletlen hát, hogy amikor kiderült, a tavaly indult turnéjuk, a Music of the Spheres részeként Budapestre is ellátogatnak, akkor a hazai rajongók megvadultak a hír hallatán. 

Hirdetés

Az eredeti terv az volt, hogy a Coldplay 2024. június 16-án fog zenélni a Puskás Arénában, azonban a magyar szervező, a Live Nation ma remek hírrel szolgált: a nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis a zenekar bevállalt egy második fellépést is, méghozzá két nappal később: 

"Örömmel jelentjük be, hogy az elképesztő igény miatt a Coldplay a Music Of The Spheres világkörüli turné részeként bejelentett egy második koncertet is Budapestre, 2024. június 18-ra a Puskás Arénába! A regisztrált Coldplay-tagok részére az elővásárlási lehetőség már elérhető a Coldplay.com oldalon."

A regisztrált felhasználók számára július 26-án, reggel 9 órakor indul a jegyelővétel, míg a teljes körű jegyértékesítés július 28-án, 10 órakor veszi kezdetét a Live Nation honlapja szerint

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)