Hirdetés

A Csernobil színésze is szerepet kapott az egyik Star Wars-sorozatban

|

Robert Emms a Zsivány Egyes központi karakteréről szóló alkotásban tűnhet majd fel.

Hirdetés

A Disney a jövőben is alaposan ellátja majd a Star Wars-rajongókat új tartalmakkal, így a The Mandalorian és a Star Wars: The Bad Batch mellett saját sorozatot kap a legendás Obi-Wan Kenobi, illetve még Ahsoka Tano is.

Sőt külön alkotásban fog még feltűnni a talán nem annyira ikonikus, mégis jól ismert Cassian Andor is, aki a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet egyik fontos szereplője, és a jelek szerint továbbra is sínen van ez a projekt.

Hirdetés

Időközben új taggal bővült az Andor című sorozat stábja, méghozzá Robert Emms személyében. Vele már találkozhattunk többek között a Csernobil és Az Úr sötét anyagai sorozatokban, amiket ugyebár az HBO szállított le nekünk.

Az sajnos nem derült ki, hogy Emms pontosan kit fog alakítani majd a Disney produkciójában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az Andor cselekménye egyébként a Zsivány Egyes előtt játszódik, és természetesen visszatér a címszereplőt alakító Diego Luna.

A 12 részes első évad forgatása már megkezdődött korábban, és ha jól mennek a dolgok, akkor 2022-ben láthatjuk is a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)