Hirdetés

A Daredevil széria rendezője is csatlakozik Arnold Schwarzenegger kémsorozatához

|

A Netflix láthatóan komolyan veszi Arnold Schwarzenegger új projektjét: előhúzzák a nagyágyúkat.

Hirdetés

A Mad Men és a Marvel's Daredevil rendezője, Phil Abraham is beszáll a kémbizniszbe. Az Emmy-díjas alkotó lesz ugyanis a producere és rendezője az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett új netflixes széria pilot epizódjának. 

A sorozat sztorija szerint Arnold és karakterének lánya is a CIA-nak dolgozik már évek óta. Aztán kiderül, hogy a kötelékeik hazugságokra épülnek, szembekerülnek egy ellenséges kémcsoporttal és kénytelenek lesznek együtt harcolni a túlélésükért.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli széria első epizódja már biztosan jó kezekben van, hiszen Abraham rendezte az egyik kedvenc Marvel sorozatunk, a Daredevil öt epizódját, ő vitte a The Defenders egyik részét, és még egy rakat másik projektben is fontos szerepe volt (köztük olyan klasszikusokkal, mint a The Sopranos vagy a Breaking Bad).

Az, hogy Abraham viszi az első részt még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a teljes sorozat meg van mentve, de kezdésnek azért tényleg nem rossz. Ha minden az ígéretek szerint halad tovább, akkor legalább egy vállalható kaland lesz ebből a katyvaszból.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)