Hirdetés

A DC kinyírja legfontosabb karaktereit, így ünnepel egy jelentős évfordulót

|

A Justice League 75. része egy komoly évfordulóhoz kapcsolódik.

Hirdetés

30 évvel ezelőtt jelent meg a Death of Superman sztori, és erről az évfordulóról a Justice League sorozatban is megemlékeznek. Az április 19-én érkező 75. részben véget ér az Igazság Ligája abban a formában, ahogy most ismerjük, ugyanis a csapat magját adó Superman, Batman és Wonder Woman is meghal.

Hirdetés

A Justice League írója, Josh Williamson így kommentálta a hamarosan bekövetkező eseményt:

"Már nagyjából egy éve építkezünk a Death of the Justice League felé a fő történetszállal. [...] Emlékszem, mikor 30 évvel ezelőtt megvettem a Death of Supermant és most itt a lehetőség, hogy fogjuk az ötletet és valami még nagyobbat csináljunk belőle. A Justice League #75 lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk, miért tartoznak a legnagyobbak közé az Igazság Ligája karakterei, azzal, hogy megmutatjuk, milyen lesz utánuk az élet és milyen hatást gyakorol ez az egész DCU-ra."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Igazság Ligája egy új egység, a Dark Army ellen megy csatába, amit elveszít, és mindössze a liga egyetlen tagja fogja túlélni az összecsapást. Azt egyelőre nem árulták el, hogy kicsoda, a Death of Supermant rajzoló Dan Jurgens és Norm Rapmund azonban készített egy borítót, amin a Zöld Lámpás, Batman, Wonder Woman, Superman és Aquaman koporsója látható, tehát feltételezhetjük, hogy ők nem úszták meg élve.

A Justice League #75 áprilisban kerül a boltokba Daniel Sampere és Alejandro Sanchez ábrázolásával, a DC azonban alternatív borítókkal is készül, amiket az alábbi galériában láthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)