Hirdetés

A Deadpool 2 egyik legjobb karaktere is visszatér a Deadpool 3-ban

|

Az X-Force csapat egyik felejthetetlen tagja ismét segíteni fogja Wade Wilson küldetését.

Hirdetés

Sokak álma válik valóra azzal, hogy Deadpool kap egy harmadik filmet is, amely ráadásul a többi MCU-alkotással ellentétben nem fog finomkodni, az viszont még többeket tett boldoggá, hogy Hugh Jackmant sikerült meggyőzni és még egyszer, utoljára előhívja az adamantium-karmait. Két dolog is van tehát, amiért várhatjuk a Deadpool 3-at, viszont most kiderült egy harmadik erős érv is a megnézése mellett. 

A Deadpool 2-ben mutatkozott be az X-Force csapat, amelyet olyan tagok alkottak Ryan Reynolds antihősén kívül, mint Domino (Zazie Beetz), Bedlam (Terry Crews), Zeitgeist (Bill Skarsgard), Shatterstar (Lewis Tan), Vanisher (ha láttátok a filmet, akkor tudjátok) és Peter (Rob Delaney). Közülük valaki visszatér a Deadpool 3-ban is, és nem nehéz kitalálni, hogy ki lesz az. 

Hirdetés

A csapat tagjai közül nem sokan élték túl a Deadpool 2 eseményeit, viszont a film egyik humorforrása, a bajuszán kívül más képességekkel nem rendelkező Peter igen, így nem meglepő, hogy viszontláthatjuk majd. A Deadline jelentése szerint ugyanis Rob Delaney (Halálos iramban: Hobbs és Shaw, To més Jerry) aláírt a Deadpool 3-ra is, de mivel a történetet nem ismerjük még, ezért többet nem tudni arról, hogy Peternek milyen és mennyi szerepe lesz. 

Rajta kívül visszatérnek még olyan Deadpool-veteránok is, mint Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Vak Al), Morena Baccarin (Vanessa) és Stefan Kapicic (Kolosszus), míg az új arcok listáját Emma Corrin (A korona, Lady Chatterley szeretője) és Matthew Macfadyen (Utódlás, Kvíz) erősítik. 

A Deadpool 3-at Shawn Levy (Free Guy, Stranger Things) rendezi Ryan Reynolds, Paul Wernick (Zombie Land, Deadpool), Rhett Reese (Zombie Land, Deadpool) és Zeb Wells (Robot Chicken, SuperMansion) írása alapján, a premierre 2024. november 3-án számíthatunk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)