Hirdetés

A Deadpool 2 és a John Wick rendezője dirigálhatja a következő Jurassic World filmet

|

Időközben pedig a tervezett Jurassic World 4 premierdátumról is lerántotta a leplet a Universal.

Hirdetés

Bár a kritikusok tetszését nem nyerte el különösebben, a rajongókat is jócskán megosztotta a 2022-es Jurassic World: Világuralom, még így is bőven megérte leszállítani azt a Universalnak, elvégre anyagilag igen szépen teljesített.

Éppen ezért sejthető volt, hogy nem szeretnék parkolópályára tenni a pénztermelő gépezetet, ezzel pedig januárban be is futottak a hírek, miszerint készül a következő Jurassic World film. Sőt, ezzel kapcsolatban még az is kiderült, hogy nem egy folytatásról, hanem egy új kezdetet jelentő filmről van szó, szóval már csak emiatt is felkapták a rajongók a fejüket.

Most azonban újabb hírek érkeztek a produkcióval kapcsolatban, a Deadline értesülési alapján ugyanis kiderült, hogy az az ígéretes David Leitch ülhet a rendezői székbe, aki többek között a júliusban érkező Deadpool 2-t is dirigálta, de ő felelt a 2022-es A gyilkos járatért, illetve a John Wick első részének munkálataiban is aktívan tevékenykedett, mint társrendező.

Hirdetés

A híreket később az amerikai IGN is megerősíttette, szóval ezek alapján tényleg elég jó esély van arra, hogy Leitch tölti majd be a rendezői pozíciót. Persze ennek ellenére még bármi megtörténhet, a tárgyalások is korai szakaszaikban járnak, de ha minden jól megy, akkor a rajongók készíthetik a pezsgőt. Időközben egyébként még a premierdátumot is leleplezte az Universal, így jelen állás szerint egészen pontosan 2025. július 2-án futhat be a film a mozikba, legalábbis az Egyesült Államokban.

Mit szóltok hozzá? Vevők vagytok még a szériára?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)