Hirdetés

A Deadpool 3 rendezőjének nincsenek jó hírei

|

A sztrájkok és a hosszú szünetek durván megakasztották a következő Deadpool film gyártási folyamatait, és hirtelen Shawn Levy sem tudja megmondani, hogy mi a helyzet.

Hirdetés

A Deadpool-széria most egy igazán furcsa kereszteződés közepében áll. Miután a Disney felmarkolta a 20th Century Foxot, a Deadpool filmek jogai visszakerültek a Marvelhez. Mivel egy kifejezetten vérgőzös, felnőtteknek szóló filmsorozatról van szó, így sokan aggódtak azon, hogy az egeres csapat majd lereszeli annak élét. Kevin Feige és gárdája viszont ígérgették, hogy marad a brutális akció és humor, de ezt senki sem hiszi el nekik, amíg a Deadpool 3-at be nem mutatják.

Ez viszont egyre későbbre csúszik. A Deadpool 3 premierje 2024 májusára volt betervezve, és egy darabig a stáb meglehetős lelkesedéssel pörgette a projektet. A gond az, hogy a munkálatokba belezavart az írói és a színészi sztrájk, és a gyártási folyamat több hónapra leállt.

Hirdetés

A The Wrap elkapta a rendezőt, Shawn Levyt pár kérdésre, aki legalább annyira zavarodottnak tűnik, mint mindenki más. A következőket mondta:

"Bár tudnám, hogy mikor lesz a premier, de még én sem tudom a dátumot. Annyi megvan, hogy május 3. volt eredetileg. A színészek sztrájkja és a hosszú szünet az áttervezés veszélyével járhat. A film felét már leforgattuk, megvágtuk. Nagyon szeretnénk visszatérni a melóhoz, és jövőre kiadni a produkciót."

Levy elmondta, hogy a filmipari dolgozók most keményen harcolnak egy fair megállapodásért. Addig, amíg az teljesen el nem jön, a Deadpool 3 gyártása is szüneten marad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)