Hirdetés

A Dexter egyik színésze elmondta, kik térnek vissza az új évadra

|

A Dexter apját, Harry Morgant alakító James Remar beszélt a folytatásról, amiben ő nem vesz részt.

Hirdetés

Nem sok szál maradt elvarratlanul, amikor 2013 szeptemberében véget ért a Dexter, az utolsó évadokban jó néhány korábbi fő- vagy mellékszereplőt kiiktattak. Azért így is maradtak páran, akik visszatérhettek volna a folytatásra, de hivatalosan egyedül Michael C. Hall fog szerepelni a 9. évadban, és a napokban James Remar is arról beszélt, hogy gyakorlatilag senkit nem láthatunk majd újra a régi stábból.

A színész Harry Morgant, Dexter nevelőapját alakította, aki megalkotta a szabályrendszert, mellyel nagyjából kordában tudták tartani Dexter gyilkolási vágyát.

Hirdetés

Remar egy videóban beszélt arról, hogy bár többen is szívesen részt vettek volna a projektben, a Showtime egyiküket sem kereste meg.

Azt a készítők már korábban bejelentették, hogy semmit nem változtatnak, a történet a nyolcadik évad eseményei után fog játszódni, így a Debrát alakító Jennifer Carpenter vagy Maria LaGuerta megformálója, Lauren Velez legfeljebb visszaemlékezésben jelenhetnének meg. Ugyanakkor olyan karakterek, mint Hannah McKay, Angel Batista, Joey Quinn, vagy Vincent Masuka simán felbukkanhatnának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)