Hirdetés

A Doctor Strange 2 szorosan kapcsolódik a Pókember 3-hoz, felbukkan benne Miss America is

|

Kevin Feige megosztott néhány érdekes információt arról, hogy kikkel találkozhatunk Doctor Strange őrült multiverzumos kalandjában.

Hirdetés

Hihetetlen mennyiségű újdonságot jelentett be a napokban a Disney, mind a Marvel, mind pedig a Star Wars oldalon, viszont a Disney Investor Day 2020 keretében nem csak új bejelentések fordultak elő, hanem megtudhattunk pár dolgot olyan filmekről is, amelyekről már korábban szó esett, mint pl. a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Korábban már hallottunk arról, hogy Doctor Strange feltűnik majd a következő Pókember filmben is, viszont Kevin Feige most elárulta, hogy a fordítottja is igaz lesz majd, vagyis a következő Doctor Strange film története is kapcsolódik majd a hálószövő kalandjához, így az összefüggés erősebb lesz, mint eddig gondolhattuk. 

Hirdetés

Egy másik meglepetés, hogy a filmben egy kevésbé ismert karakter is feltűnik majd: Feige megerősítette, hogy a filmben a latin-amerikai leszbikus szuperhős, America Chavez (vagy másnéven Miss America) is szerepet fog majd kapni. Azt még egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepe lesz majd a történetben, de az már kiderült, hogy Xochitl Gomez fogja majd megformálni, aki korábban a The Baby-Sitters Club című sorozatban vállalt komolyabb szerepet.

Az biztos, hogy a szereplőgárda egyre érdekesebb lesz, már csak azt reméljük, hogy sikerül majd egy olyan történetet is kihozni ebből az egészből, ami a sokféle univerzum keverésével is követhető tud maradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)