Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában hossza mindnyájunkat meglepett

|

Kiderült, hogy pontosan mennyire időt rabol el az életünkből a Doctor Strange 2.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút után mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy a Marvel teljes gőzzel nyomul előre a multiverzumok közötti átjárhatóságból eredő konfliktusokkal. A Loki és az új Pókember film mindössze ízelítőt adtak ebből, a Doctor Strange az őrület multiverzumában lesz majd az a produkció, amelyik kíméletlenül bedob majd minket a mély vízbe.

Pont emiatt arra számítottunk, hogy egy hosszúra nyújtott történet vár ránk, de tévedtünk, nem is kicsit. A Doctor új kalandja ugyanis utóbbi évek egyik legkurtább Marvel-filmje, konkrétan az elmúlt három évben ennél csak hosszabb alkotások kerültek filmvászonra az MCU keretein belül.

Hirdetés

Fandango értesülései szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában pontosan 126 perces lesz. Ez azt jelenti, hogy a maga alig több mint 2 órás játékidejével ez a 4. fázis eddigi legrövidebb filmje. Ezt a titulust idáig a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája viselte a maga 132 percével.

Az biztos, hogy könnyebb lesz majd végigülni, mint a Végjátékot, de remélhetőleg ez nem jelenti azt, hogy fontos jelenetek végezték a vágóasztalon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)