Hirdetés

A drogos Róbert Gidáról szól a következő, felnőtteknek szánt Micimackó-sorozat

|

A New Yorkban élő fiatal felnőtt pánikolásáról mesél majd a készülő vígjáték széria. Élőszereplős és animációs hibridre számíthatunk.

Hirdetés

Most, hogy Micimackó témája kiszabadult a jogtulajdonosok markából, boldog-boldogtalan új projektbe vág bele kedvenc meséink alapján. Az új sorozat szerencsére nem egy borzalmasan ostoba horrorfilm lesz, hanem egy vígjáték széria, főszerepben Róbert Gidával (vagyis Christopher Robinnal).

Variety jelentése szerint a John Wick 4 egyik főszereplője, Shamier Anderson és annak stúdiója, a Bay Mills Studios felel majd mindezért. A sorozat "animációs/élőszereplős hibrid lesz", ami Róbert Gidára, a kiábrándult New York-i fiatalra koncentrál.

Hirdetés

A leírás el is magyarázza, hogy mitől lesz egy vígjáték sorozat kifejezetten felnőtteknek szóló termék:

"Róbert Gida a húszas éveinek krízisét próbálja túlélni, miközben fura állatokhoz beszél, akik egy drogok-szülte kapun túl élnek, a Százholdas Pagonyban."

A szinapszis szerint a széria "átemel mindent, amit tudsz Róbert Gidáról és Micimackóról, és egy új és friss köntösbe burkolja" - jelentsen is ez bármit. Anderson és partnere, Stephan James legalább lelkesnek tűnnek. És ti mit szóltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)