Hirdetés

Eszméletlenül látványos a Dűne új előzetese, amelyben homokférgek söprik el a sereget

|

Denis Villeneuve folytatása nem spórol a sztárokkal sem.

Hirdetés

Valószínűleg egészen másképpen alakultak volna az idei filmes toplisták, ha a Warner Bros. a színészek sztrájkja miatt nem halasztja el jövőre a Dűne: Második rész bemutatóját. Márpedig a stúdió így tett, ezért Paul Atreides visszatérése csak a 2024-es ranglistákon kaphat majd helyet. 

Az eddigi kedvcsinálók alapján nincs kétségünk afelől, hogy Denis Villeneuve újfent a moziszékbe szegez majd minket, és nem csak amiatt, mert a film szinte hemzsegni fog a sztároktól (szerepel benne többek között Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Florence Pugh, Christopher Walker és Austin Butler is). 

Hirdetés

Már a Dűne: Második rész korábbi trailerei is biztosítottak minket afelől, hogy a folytatás csodálatos képekkel operál majd, az alábbi, harmadik előzetes pedig csak megerősíti ezt, legyen szó egyetlen karakter vagy éppen egy homokféreg-hadsereg mutatásáról. Érdemes lesz ezt is IMAX-ben néznie annak, aki teheti. A látottak alapján izgalmas és érzelmes pillanatok várnak a Dűne-rajongókra: 

Ha minden jól megy, akkor a hazai mozikban 2024. február 29-től megnézhetjük majd, hogy Denis Villeneuve miképpen meséli tovább Paul Atreides történetét. Ti be fogtok ülni rá?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)