Hirdetés

A Dűnét parodizálja a Futurama legutóbbi epizódja

|

Egy részletet szerencsére bárki megnézhet belőle, ami meghozhatja a kedvet sokadjára visszatért sorozathoz.

Hirdetés

A Futurama hősei nem először látogatják meg Frank Herbert univerzumát, de a 11. évad új epizódjában most újra tesznek egy kört a homoktengerben. A negyedik rész egy poén erejéig megelevenítette Denis Villeneuve filmjét.

A lenti videóban láthatjátok, ahogy Fry, Leela, Zoidberg és Bender próbálnak túlélni a sivatag közepén. A kalandjaikat gyorsan megszakítja egy ismerős lény és egy homokvihar.

Hirdetés

Mielőtt elárulnánk, hogy mi is történik valójában, először nézzétek meg a videót magatok:

A Dűne képi világát sikerült megidézni, de a sztori teljesen más, mint a sci-fi klasszikusban. A srácok nem látogattak meg egy idegen bolygót, csak egy idegen helyszínt: lezsugorodtak és elindultak Nibbler almostáljába, hogy felfedezhessék, mitől is lett beteg a kis lény. Mi férgekre tippelnénk, de nem vagyunk biztosak ebben.

A Futurama 11. évada (a korábbiakkal egyetemben) itthon a Disney+-on látható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)