Hirdetés

A Dungeons & Dragons színésze a Diablo és JRPG játékoknak köszönheti a műfaj iránti szeretetét

|

A csapat lovagját a Final Fantasy, a Chrono Trigger, és rengeteg órányi kattingatás edzette.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület végre felbukkant a mozivásznakon, így a világ minden területén követhetjük kedvenc kalandozóinkat, ahogy próbálják legyűrni a Sword Coast legalattomosabb gaztevőit.

A hősök egyikét alakító Regé-Jean Page egy interjúban elárulta, hogy tőle nem volt idegen a szerepjátékok világa. A Polygonnak elmesélte, hogy a színészi karrierjét nagyrészt JRPG-knek köszönhette, melyeken keresztül megtanulta, hogy nem a sárkányok és a kazamaták a fontosak, hanem a pillanatok, amiket a barátainkkal megélhetünk.

Hirdetés

"A körítés persze ott van, de a lényeg, hogy ott vagytok az asztalnál a barátaitokkal, és olyan őrültségeket csináltok, amiket kívülállók sosem értenének. Ti persze hetekig felhozzátok, és röhögtök rajta. A célom az, hogy ezt sikerüljön átadni a közönségnek."

Ebben a céljában Page-et a Chrono Trigger, a Final Fantasy, a Breath of Fire és persze a Diablo segítette. Utóbbiról elmondta, hogy az volt a korszakának "kábítószere", és segített neki abban, hogy felszabadítsa képzeletét. 

"A filmben paladinként kifejezetten élveztem, hogy egy támogató és egy hős keveréke voltam. Egy kis gyógyítás itt, néhány buff ott, aztán kirohantam a páncélomban és szabadon csapkodhattam. Szeretek kicsit mindenbe belenyúlni."

Ha a film után kedvet kaptatok a hobbihoz, akkor lessetek rá a D&D jövőjét beharangozó D&D Directről készült összefoglalónkra, és induljatok el ti is saját kalandjaitokra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)