Hirdetés

A Fantasztikus Négyes új posztere erősen utal arra, hogy nem a fő MCU-világban játszódik majd a film

|

Már az első plakátból is sejteni lehetett azt, amit most újra megerősített a friss, retrofuturisztikus poszter.

Hirdetés

Kicsivel kevesebb mint két hónapja, február 14-én, vagyis Valentin napon jelentette be a Marvel a készülő Fantasztikus Négyes mozifilm stábját, kiderült, hogy a főbb szerepekben Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach, és Joseph Quinn lesz majd látható, ők keltik életre Reed Richardst, Sue Stormot, Ben Grimmet és persze Johnny Stormot. A bejelentés mellé akkor kaptunk egy látványos, ugyanakkor meglehetősen retro hatású posztert is, április negyedikén, a hivatalos Fantasztikus Négyes napon (értitek, negyedik hó negyedike) pedig egy újabb plakáttal kedveskedtek a rajongóknak.

Az alábbi poszter ugyanazt a vonalat képviseli, mint az előbb említett első grafika, ugyanakkor van rajta egy érdekes részlet, ami erősen arra utal, hogy az új Fantasztikus Négyes film nem az MCU fő realitásában, világában játszódik.

Hirdetés

A poszteren ugyanis egy teljesen retrofuturisztikus városkép látható, ez bizony nem az MCU New Yorkja, vagy bármilyen más nagyvárosa. Nagyon úgy fest tehát, hogy a Fantasztikus Négyes az MCU multiverzumának valamely másik világából származik. Ez mondjuk annak tükrében nem csoda, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben a 838-as Föld Reed Richardsát (őt ugyebár John Krasinski alakította) egyáltalán nem ismerte a 616-os Föld (a fő MCU univerzum) Doctor Strange-e, még csak névről sem.

Egy kommentelő egyébként felvetette azt, hogy elképzelhető, ez nem is egy földi városkép, hanem a kvantumvilágot láthatjuk rajta - a képregényekben a Fantasztikus Négyesnek sok kalandja volt itt, szóval egyáltalán nem lenne fura, ha a filmben is ellátogatnánk oda. És persze azt sem lehet kizárni, hogy egy teljesen más bolygóról van szó, hiszen már tudjuk, hogy egy női Ezüst Utazó is fel fog bukkanni a filmben, szóval valamilyen szinten kozmikusnak is tekinthetjük ezt a kalandot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)