Hirdetés

A fél internet igazságot követel Yaddle mesternek

|

Emlékeztek még a Star Wars: Baljós árnyakban látott Yaddle mesterre? Nos, a jelek szerint elég sok Csillagok háborúja-rajongó igen, legnagyobb szerencsénkre pedig sok jó humorral megáldott pajtás is akad közöttük.

Hirdetés

Fontos, hogy az alábbiakban spoileres részletek következnek, így amennyiben esetleg nem lennétek naprakészek a Star Wars: The Mandalorian sorozattal, főleg annak legutóbbi epizódjával, akkor itt fejezzétek be az olvasást, és keressetek más cikkeket a GSO-n.

Csak és kizárólag akkor maradjatok itt, ha nem zavarnak benneteket az efféle spoilerek, vagy pontosan tudjátok, mi is történt a The Mandalorian 13. fejezetében. 

A The Mandalorian legutóbbi részében ugyebár megtörtént az, amit régóta pletykáltak, és Bo-Katan Kryze felbukkanása óta borítékolni lehetett: végre élőszereplős formában is láthattuk Ahsoka Tanót, Anakin Skywalker egykori tanítványát, akit Rosario Dawson alakított. Ahsoka egy gyors csetepaté után össze is barátkozott főhősünkkel, Mandóval, illetve a "gyermekkel" is, akinek immár valódi neve is kiderült. Mikor a gyermek múltjáról mesélt, Ahsoka arra is kitért, hogy eddig egyetlen egy ilyen fajba tartozó egyénről tudott, a legendás jedi mesterről, Yodáról. 

Hirdetés

És ez volt az pont, ahol a Star Wars-rajongók egy része felhördült, ugyanis a Baljós árnyakból tudjuk, hogy volt a jedik tanácsának egy másik Yoda fajába tartozó tagja is, név szerint Yaddle mester - a fajról készített magyarázó videónkban róla is meséltünk tavaly év végén. Az írók elfeledkeztek volna tehát Yaddle-rő? Nos, a rajongók egyik része szerint igen, és ez egy komoly hiba, másik viszont arra mutattak rá, hogy Yaddle az első epizód és a klónháborúk kitörése közötti időben elhagyta a jedi rendet, így simán elképzelhető, hogy Ahsoka sosem találkozott vele - más kérdés, hogy minimum hallania kellett volna róla, elvégre Yaddle eléggé ismert volt, nem véletlenül esett róla szó például a Star Wars Jedi: Fallen Order videojátékban is.

Számunkra azok a rajongók lesznek most az érdekesek, akik védelmükbe vették Yaddle mestert, és humoros formában akarták felhívni a világ figyelmét arra, szegény hölgyről szó sem esett a The Mandalorianben. Az ő bejegyzéseikből gyűjtöttük össze alább a legjobbakat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)