Hirdetés

A feláldozhatók a poklot is helyrerakják egy új képregényben

|

Az őrült sztori megteremtésében Sylvester Stallone is részt vett.

Hirdetés

A rajongók jelenleg arra várnak, hogy a kiöregedő, de még mindig sziklakemény akciósztárok újra összeálljanak egy sokadik balhéra, azonban amíg nem készül el A feláldozhatók 4 vagy a Jason Stathamre épülő spin-off, addig sem maradunk Barney Ross és társai nélkül, ugyanis képregényben újabb zúzós kalandokban vesznek részt. 

Hirdetés

A The Expendables Go to Hell címre keresztelt képregényben hőseink (Barney Ross - Slyvester Stallone, Lee Christmas - Jason Statham, Yin Yang - Jet Li, Toll Road - Randy Couture és Gunnar - Dolph Lundgren) a pokolban tesznek rendet, miután meghalnak és nyilván a mélyben kötnek ki. A Stallone és Chuck Dixon (Bane) által írt és Graham Nolan által rajzolt sztoriban Rossék történelmünk legnagyobb gonoszaival veszik fel a harcot, szembeszállnak többek között Hitlerrel, Szaddám Huszeinnel, Oszama bin Ladennel és Sztálinnal is. Íme egy kis ízelítő a füzetből: 

A fő sztori ötven oldalt tesz majd ki, valamint lesz három további történet is: az egyik Toolra (Mickey Rourke), a másik Christmasre (Statham), a harmadik pedig Gunnarra (Lundgren) fókuszál majd. A The Expendables Go to Hell képregény várhatóan 2020 májusában jelenik meg és aki szeretné, az támogatja még IndieGoGón keresztül. 

Ti be fogjátok szerezni, ha elérhetővé válik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)