Hirdetés

Saját spin-offot kaphat Jason Statham karaktere A feláldozhatókból

|

Friss infók szerint Lee Christmas lesz a film középpontjában, ami így elég érdekes címre számíthat.

Hirdetés

Az akciófilmek kedvelőinek igazi csemege A feláldozhatók trilógia, ami tele van népszerű színészekkel és rengeteg lövöldözéssel. Már egy ideje tudjuk, hogy készül a filmsorozat negyedik epizódja, de most egy újabb projektről érkeztek információk. A hírek szerint a spin-offot a The Expendables: A Christmas Story nevet viselheti. 

Hirdetés

Ebből akár arra is következtethetnénk, hogy valamiféle furcsa karácsonyi kalandban lesz részük hőseinknek, akik ünnepi dalokra lövik rommá a rosszfiúkat, de szó sincs ilyesmiről. Azért lehet ez a film címe, mert elméletileg Jason Statham karaktere, vagyis Lee Christmas lesz a főszereplő. A sztoriról eddig elég keveset tudni, de előfordulhat, hogy a Sylvester Stallone által alakított Barney Ross is feltűnik majd benne, valamint Arnold Schwarzeneggernek és Tony Jaa-nak is lehet valami közük a projekthez.

A spin-off forgatókönyvét Max Adams írta, a rendezői szék pedig elvileg fel lett ajánlva Duncan Jonesnak, de az a hír járja, hogy zátonyra futottak a megbeszélések ennek kapcsán. A stúdió megkereste D.J. Carusót is egy ajánlattal, de egyelőre nem tudni, mi volt a válasz.

Szerintetek van értelme spin-offot készíteni A feláldozhatókhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)