Hirdetés

A filmvásznon találkozhatnak a Sonic és a Smash Bros karakterei?

|

A legújabb Sonic film rendezője, Jeff Fowler egy interjúban beszélt arról, hogy mire is lenne szükség egy ilyen film megvalósulásához.

Hirdetés

Rengetegen kétkedtek a Sonic tavaly előtti filmes bemutatkozásában (nem véletlenül), viszont a végeredményt meglátva világossá vált, hogy ez a film megérdemel egy folytatást. Nemrég végre mozikba is került a Sonic, a sündisznó 2, amely újabb, a rajongók számára ismerős karaktereket behozva folytatja a történetet.

Persze nem a Sega közismert kék sündisznója az egyetlen karakter, aki megérdemel egy filmszerepet, hiszen jelenleg is folynak a munkálatok a Super Mario filmen, a Sonic 2 rendezője pedig felvetette, hogy a két karakter akár találkozhatna is a filmvásznon.

Hirdetés

A Smash Bros sorozat a Nintendo karaktereit ereszti egymásnak a ringben, de eddig szinte minden epizód tartalmazott olyan szereplőket, akik más franchise-okból érkeztek, legyen szó Solid Snake-ről (Metal Gear Solid) vagy akár Sonicról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jeff Fowler rendező nemrég a ComicBook.com szerkesztőségének adott interjút, ahol felmerült egy Smash Bros jellegű filmadaptáció lehetősége, és míg Fowler maga nagyon lelkesedik az ötletért, ő maga is elismerte, hogy valószínűleg nem lenne egyszerű megszervezni:

"Én lennék a legboldogabb, ha egyszerűen egymásnak ereszthetném ezeket a karaktereket egy ringben és csinálhatnék egy Smash Bros-féleséget. Ehhez valószínűleg kellene némi munka az ügyvédek részéről, mielőtt ebből bármi kisülhetne. Mindenki odalenne, ha Mario és Sonic találkoznának a ringben, nem?"

Jogi szempontból valóban kemény diónak hangzik egy ilyen film megvalósítása, de azt valószínűleg mindkét cég belátja, hogy igény volna rá.

Nektek hogy tetszene egy Smash Bros film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)