Hirdetés

A focipályán is Gandalf a legnagyobb király (videó)

|

Bár az öreg mágus már nem szalad úgy a labda után mint fiatalabb kollégái, azért van pár trükk a tarsolyában, amivel kiemelkedik a többiek közül.

Hirdetés

Lassan jön a jó idő (túl lassan), így idővel előkerülnek a rövidnadrágok és a csukák a szekrény mélyéről, a srácok pedig délutánonként lejárnak a térre rúgni a bőrt. Nem csak a hétköznapi tinédzsereknek, hanem a szuperhősöknek is szüksége van efféle szórakozásra, csak náluk egy kicsit máshogy néz ki a dolog.

Amikor egy közvetítés során a "szinte varázsol a labdával" kifejezést halljuk, akkor egészen biztos, hogy a szakkommentátor nem efféle megoldásokra gondol, pedig egy ilyen meccset biztos, hogy milliók néznének a tévében. A stadionba azért nem mernénk kimenni, mert a világégés veszélye azért elég magas, de így messziről egész szórakoztatónak tűnik a cucc.

A Ronnie Street Stunts csatornának van pár elég komoly parkour videója, és a szuperhősös témát sem most először vették elő, hiszen pókemberként is rohangáltak már háztetőkön. Vasember egyébként sem tűnik túl agilis focistának, de ha Magneto is ott van a pályán, akkor mindennek vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)