Hirdetés

A Frodót alakító Elijah Wood még mindig nem olvasta el Tolkien műveit

|

A Gyűrűk Ura-rajongók most biztosan felvont szemöldökkel néznek, de a filmek bemutatója óta eltelt 20 év sem volt elég ehhez a színésznek.

Hirdetés

Kétségtelenül zseniálisak lett a 2000-es évek elején debütált A Gyűrűk Ura-filmtrilógia, de annyi minden kimaradt Peter Jackson adaptációiból, hogy még akkor is érdemes végigküzdeni magunkat Tolkien három regényén, ha kívülről tudjuk, mi van az Egy Gyűrűre írva.

Habár Elijah Wood kifejezetten ügyesen mutatta be Zsákos Frodó kalandjait és szenvedéseit Jackson alkotásaiban, nemrég bevallotta, hogy van egy súlyos elmaradása.

Hirdetés

Nemrég volt a 20. évfordulója annak, hogy megjelent a mozikban A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége, így az Esquire készített is egy interjút Elijah Wooddal. Ebből derült ki, hogy a színész bizony még nem olvasta végig az eredeti regényeket. Viszont még mielőtt örökre megharagudnátok Frodó megszemélyesítőjére, érdemes elolvasni, mivel indokolta a dolgot:

"A könyv sűrű és bőbeszédű, hihetetlen és irodalmi, gyönyörű, de nehéz. Megerőltetőnek találtam egyszerre olvasni a könyvet és dolgozni a karakteremen. Inkább csak arra fókuszáltam, hogy a karakter világában éljek, ahogy meg van írva a forgatókönyvben, és bízzak a folyamatban."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jelek szerint Wood is tisztában van azzal, hogy egy picit kellemetlen ez az ügy:

"Még 20 évvel később sem olvastam el. Nevetséges, hogy nem tettem meg. Ez az én keresztem. Olyan hülyeség ez. Mindenki más elolvasta."

Ti olvastátok a könyveket? Elnézitek a színésznek a dolgot, vagy ideje volna Minas Morgul legsötétebb termébe költöznie ezért a szentségtörését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)