Hirdetés

A Furiosa előtt mindenképp érdemes lesz végigjátszani a Mad Max játékot

|

Aki nem emlékszik már rá, még simán előveheti a 2015-ös feldolgozást, mert annak a sztorija bizony fontos lesz az érkező film eseményei kapcsán.

Hirdetés

Nem sokkal a Mad Max - A harag útja premierje után megjelent egy videojáték Mad Max címmel. Az Avalanche stúdiójának alkotása nem kötődött szorosan a filmhez, inkább csak kölcsönvette a franchise háttértörténetét, atmoszféráját és fontosabb elemeit.

Az eredmény egy közepesen sikeres, hangulatos, de kissé önismétlő kaland lett, amit ugyan élveztek a játékosai, de nem hagyott bennük maradandó nyomot. Pénzügyileg sem volt kirobbanó siker, így folytatást sem kapott.

Hirdetés

A játékról viszont a Furiosa film alkotói nem feledkeztek meg. A régóta tervezgetett spin-off jövőre végre tényleg a mozikba kerülhet, de az igazán érdekes apróság a projekttel kapcsolatban, hogy a Mad Max játék látszólag a Furiosa kánon része. Drew McWeeny filmkritikus elvileg látta a Furiosa forgatókönyvét, és abban olyan jegyzeteket látott, melyek a Mad Max játékra hivatkoznak.

Mivel forgatókönyves jegyzetekről van szó, könnyen lehet, hogy a kész produkcióban már nem fognak szerepelni a játékra történő visszahajlások. Ettől függetlenül érdemes lehet újra elővenni a játékot, mielőtt beülünk majd a moziba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)