Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - még ha el is készül, Dave Bautista nem biztos, hogy benne lesz

|

Tovább bonyolódik A galaxis őrzői 3 körüli botrány, ugyanis simán lehet, hogy a Disney-nek nem csak új rendezőt kell találnia a filmhez.

Hirdetés

James Gunn távozásával elég magasra csaptak az indulathullámok, és nemcsak a rajongók, hanem maguk a színészek sem tudják türtőztetni magukat.

Hirdetés

A Draxet játszó Dave Bautista eddig sem titkolta, hogy mit gondol a rendező kirúgásáról, de ennyire talán még sosem fordult szembe a kiadóval. A pankrátorból lett színész a The Jonathan Ross Show-ban mondta el, hogy nem is biztos, hogy folytatni akarja a szériát.

Van egy kis gond. Ez egy keserédes beszélgetés köztem és a stúdió közt. Nem, igazából egy keserű, keserű beszélgetés, mert nem igazán örülök annak, amit James Gunnal csináltak. Tönkreteszik a filmet. A forgatás határozatlan ideig áll. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy akarok-e még a Disney-nek dolgozni. Eddig is nyíltan beszéltem a dologról, nem félek beismerni, hogyan érzek ezzel kapcsolatban.

Bár a rendezőváltás is egyértelműen érződik majd a folytatáson, Bautista távozása egy olyan csavar lenne a történetben, amire talán még a Disney sincs felkészülve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)