Hirdetés

A galaxis őrzői: 3. rész lesz az első Marvel-film, amiben kimondják az F betűs szót

|

Eddig csak kerülgették, most viszont eljön a történelmi jelentőségű pillanat.

Hirdetés

Nagyon odafigyel a Marvel arra, hogy a Filmes Univerzum részeként megjelenő alkotások legfeljebb PG-13-as korhatárkategóriába kerüljenek az Egyesült Államokban (itthon a legtöbb 12+-os, de a Doctor Strange az őrület multiverzumában például 16+-os volt), és ennek feltétele, hogy minimális legyen az erőszak, és egynél többször ne hangozzon el cenzúrázatlanul az F betűs szó - avagy a fuck.

Olyannyira sikerült ezt tartani, hogy minden korábbi MCU-s filmben vagy elcsapták a végét, vagy cenzúrázták - nem hallhattuk teljes egészében a Pókember filmekben, a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a She-Hulkban sem. A durvább filmekbe és sorozatokba persze belefért, de azok (avagy a Deadpool, a Daredevil, A megtorló és a Jessica Jones) nem voltak az MCU részei, idősebb korú nézőknek ajánlották őket.

Hirdetés

A galaxis őrzői: 3. részben nem lesz óvatoskodás, egyetlen egyszer valóban elhangzik a fuck. James Gunn elmondta, nem tervezték el, hogy mikor szólaljon meg, rábízta Chris Prattre, ő pedig jókor sütötte el.

Nem kell tövig rágott körömmel várnunk a premiert: a jelenet már most megtekinthető alább, igaz, még cenzúrázott formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)