Hirdetés

A galaxis őrzői - készül egy karácsonyi különkiadás?

|

Alig fejeződtek be A galaxis őrzői 2 munkálatai, a filmet rendező James Gunn már a karácsonyi ajándékunkat tervezgeti.

Hirdetés

Még a mozikba sem került A galaxis őrzői 2, James Gunn máris dolgozik a szedett-vedett szuperhős csapat következő kalandjain. Nem feltétlenül egész estés mozikra kell gondolni (habár Gunn korábban már beszélt arról, hogy lesz harmadik rész), a rendező egy rövidebb mókában is szívesen benne lenne.

James Gunn a Twitteren osztotta meg a rajongóival, hogy ő és a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige már tárgyaltak arról, hogy elkészülhetne egy esetleges karácsonyi különkiadás. Tévésorozatoknál még találkozhatunk ilyen epizódokkal (mint pl. a Doctor Who esetében), de filmeknél már annál kevésbé, ami részben köszönhető a förtelmesen sikerült Star Wars Holiday Specialnek is. Gunn ennek természetesen tudatában van és abszolút nem véletlen, hogy felmerült ez az ötlet:

"Állandóan beszélünk erről Kevinnel, mert szerintünk nagyon vicces az ötlet. Én gyerekként rajongtam a Star Wars karácsonyi epizódjáért. Nagyon jó lenne felidézni azt a filmet úgy, ahogy az én emlékeimben él."

Ennél több részlet nem derült ki a projektről, de igazából mindegy is, mert minket már az alapötlettel is sikeresen megvett és nagyon várjuk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)