Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2 - nem volt túlzottan kegyetlen az őszinte előzetes

|

Mi is nagyon szerettük a második Guardians of the Galaxy filmet, de azért azt a legnagyobb rajongóknak is el kell ismerniük, hogy nem lett hibátlan James Gunn mozija.

Hirdetés

Screen Junkies őszinte előzetesei arról híresek, hogy szinte mindig oda ütnek, ahol a legjobban fáj és gátlástalanul szétszedik a legnagyobb hollywoodi blockbustereket. A galaxis őrzői vol. 2 valahogy mégis kegyesebb bánásmódban részesült. Persze egy rossz filmet könnyebb is csapkodni, az őrzök második kalandja pedig semmiképpen sem nevezhető pocsék mozinak. 

Hirdetés

Az alábbi Honest Trailers videó is rávilágít, hogy a Marvel filmek esetében általában nem tudják hozni a második részek az első epizódok színvonalát, mégis A galaxis őrzői vol. 2 majdnem a stúdió legjobb folytatása - az első helyet beton biztosan őrzi az Amerika Kapitány: A tél katonája.

Ti mennyire szerettétek A galaxis őrzői második részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)