Hirdetés

Többé már nem a Reszkessetek, betörők! a világ legnyereségesebb karácsonyi filmje

|

Tavaly megjelent egy olyan ünnepi alkotás, ami még az 1990-es klasszikusnál is több bevétellel büszkélkedhet.

Hirdetés

Elég sok olyan karácsonyi film van, amit az emberek minden évben szívesen elővesznek az év végi ünnepekkor. Ilyen például a legendás Reszkessetek, betörők! is, ami egészen mostanáig képes volt megtartani az első helyet a legtöbb bevételt hozó karácsonyi filmek listáján, de ez most bizony megváltozott.

Hirdetés

Eddig a Macaulay Culkin főszereplésével készült Reszkessetek, betörők! volt az a karácsonyi film, ami a legtöbb bevételt hozta a készítők konyhájára világszerte, ugyanis 476.6 millió dollár bevételt generált. Azonban nemrég hivatalosan is átvette a vezetést a tavaly novemberben megjelent A Grincs, ugyanis az Illumination animációs filmje 500.5 milliós bevételt tudhat magáénak világszerte, ami bizony elég szép kis összeg.

Azonban hazai pályán, vagyis az Egyesült Államokban továbbra is a Reszkessetek, betörők! vezet 285.7 millióval, amíg A Grincsnek eddig 269.8 millió dollárt sikerült begyűjtenie az országban. Ráadásul mivel gyakorlatilag már véget ért az ünnepi szezon, elég kicsi az esély arra, hogy az USA-ban is az első helyre kerüljön a tavaly debütált alkotás.

Van kedvenc karácsonyi filmetek? Hogy micsoda, nektek is a Die Hard?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)