Hirdetés

A Gru és a Super Mario Bros.: A film készítőinek újdonságában a migrációé a főszerep

|

Az Illumination kacsákon keresztül teszi fel a kérdést: bevállaljuk az ismeretlent egy jobb jövő reményében?

Hirdetés

Az Illimunation olyan animációs filmekkel robbantott kasszát korábban, mint a Minyonok, A kis kedvencek titkos élete és az Énekelj!, de mindegyiket zárójelbe rakta a Super Mario Bros: A film, amely minden idők második legsikeresebb animációs filmje, és legsikeresebb játékadaptációja lett. Hogy folytatódik-e a Nintendóval való partnerségük (például egy Zelda-feldolgozással), azt egyelőre nem tudni, azt viszont igen, hogy lesz Énekelj! 3, és egy vadonatúj IP-vel is készül a stúdió. 

A Migration, avagy magyar címén Kacsalábon Benjamin Renner (Ernest és Célestine) és Guylo Homsy (Gru, Lorax) rendezésében komoly témát boncolgat, természetesen humoros és érzelmes körítéssel, a stúdióra jellemző animációs stílusban. 

Hirdetés

A történet szerint egy kacsacsalád komoly döntés előtt áll: míg az apa, Mack (Kumal Nanjiani) megelégszik azzal, hogy családja biztonságban elevickél az unásig ismert New England-i tavuk körül, addig az anya, Pam (Elizabeth Banks) alig várja, hogy történjen valami, hogy megmutathassa a gyermekeiknek a nagyvilágot. Amikor vándormadarak szállnak le a tavukra, izgalmas sztorikat mesélnek azokról a távoli helyekről, ahol jártak, Pam rábeszéli férjét, hogy New Yorkon keresztül induljanak el családi kirándulásra a trópusi Jamaicára. Vajon érdemes az unalmas és biztonságos jelent feláldozni a bizonytalan, de izgalmas jövőért? Ebből ad ízelítőt a Kacsalábon első trailere: 

Az angol változatban olyan színészek adják a hangjukat a karaktereknek Nanjianin és Banksen kívül, mint Danny DeVito, Keegan-Michael Key (Predator - A ragadozó, Key and Peele) és Awkwafina (Renfield, Shang-Chi). A Kacsalábon december 7-étől lesz látható a hazai mozikban. Ti be fogtok ülni rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)