Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi egy ismerős szörnyeteget is előrángat a barlangjából

|

Gőzerővel készül a folytatás, amiben a trilógia egy éhes ragadozója is szerepet fog kapni.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi vegyes fogadtatást kapott, de akár szerettétek a szériát, akár nem, a folytatása már úton van. Az Amazon sorozata hamarosan ismét bemutatja nekünk Középfölde történetének egy darabkáját, és ezúttal egy jól ismert szörnnyel fogja félelmetesebbé tenni a kalandot.

A Fellowship of Fans rajongói oldal szerint ugyanis előkerültek egyes pletykák, melyek Shelob, a rettenetes pókszörny felbukkanására utalnak, természetesen a hálószövő ifjabb verziója fog beugrani.

Hirdetés

Ungoliant gyermeke A Gyűrűk Urában majdnem megette Frodót és Samut, de a hobbitok végül túlélték a találkozót. A sorozat az Egy Gyűrű meséje előtt játszódik, így nyilván egy fiatalabb förtelmet ismerhetünk majd meg, aki ekkor még nem Sauron adományain, hanem a saját kölykein élt, és néha vadászni is eljárt, ha egy szaftosabb látogatót talált.

A jelentés szerint Shelob nem fog hatalmas szerepet kapni, de nem is csak egy apró cameóról van szó. Hogy mi van a kettő között, az majd kiderül, amikor befut A hatalom gyűrűinek második évada. Ennek dátuma sajnos még nem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)