Hirdetés

A Gyűrűk Ura egyik főszereplője is eljön a Budapest Comic Conra

|

A szervezők újabb közismert színész érkezését jelentették be.

Hirdetés

Bár sokáig erősen kérdéses volt a Budapest Comic Con sorsa, és még most sem lehetünk száz százalékig biztosak abban, hogy nem történik valami az ősszel, ami miatt újabb szigorításokra kerül sor, de nagyon úgy tűnik, hogy ha később is, a rendezvény meg lesz tartva, és a külföldi színészek sem maradnak távol. 

A szervezők a múlt héten bejelentették, hogy a Harry Potter filmekből és a Trónok harcából ismerős Natalia Tena is tiszteletét teszi, ma pedig újabb nagy nevet lepleztek le.

Hirdetés

Aki kilátogat a december 11-12-én megrendezendő Budapest Comic Conra, találkozhat majd John Rhys-Davies-szel, aki leginkább úgy lehet ismerős, mint A Gyűrűk Ura film Gimlije, vagy az Indiana Jones filmek Sallah-ja, de közel 60 éves pályafutása alatt rengeteg filmben, sorozatban szerepelt, sőt a hangját adta a Wing Commander játékokban James Taggartnak, a 2009-es Risenben Don Estebannak, és felkérték a végtelen idők óta készülő Star Citizenhez is.

Folyamatosan érkeznek majd a további bejelentések, ezekről a Budapest Comic Con hivatalos oldalán is értesülhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)