Hirdetés

A fiatal Aragornról szólhat A Gyűrűk Ura sorozat?

|

Felröppentek a pletykák, amelyek szerint Tolkien egyik legismertebb karaktere lehet az Amazon sorozatának főhőse.

Hirdetés

Nemrégiben megtudtuk, hogy elvileg nagyjából félmilliárd dollár körül mozoghat az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatának teljes költségvetése, ekkora volumenű projekt esetében pedig kulcsfontosságú a megfelelő témaválasztás. A legfrissebb hírek szerint az alkotók biztosra mennek, és egy közönségkedvenc karaktert állítanak a középpontba. 

Hirdetés

TheOneRing nevezetű rajongói oldal több forrásra hivatkozva osztotta meg, hogy a sorozat Aragorn fiatal éveit dolgozza majd fel. Bár az ötlet alapvetően nem tűnik rossznak, azt azért se felejtsük el, hogy az Amazon korábban kategorikusan kijelentette, hogy sorozatuk semmilyen szinten nem kapcsolódik majd a Gyűrűháborúhoz, tehát semmiképpen sem abban az időszakban játszódik majd a sztori, amit a filmekből (és persze a regényekből) megismerhettünk - ebbe simán beleillik az a megoldás, hogy a trilógia idején már 87-88 éves Aragorn (a 88. születésnapját aznap ünnepelte, mikor Fehér Gandalffal találkoztak a Fangorn erdőben) helyett egy ifjú dúnadán vándort kapunk. 

Korábban ugyancsak a TheOneRing oldal írt arról, hogy egy impozáns listán gyűjti az Amazon azokat a tehetségeket, akik szóba jöhetnek írói, rendezői, és showrunneri posztokon a sorozat kapcsán. Az információik szerint a trilógia rendezője, Peter Jackson is rajta van ezen a listán, de például a Babylon 5 sorozat atya (és nem mellékesen egy csomó remek Pókember képregény írója), J. Michael Straczynski neve is ott figyel a kiszemeltek között, akiknek jelenleg az ötleteire kíváncsi az Amazon. 

Szerintetek jó ötlet a fiatal Aragornnal foglalkozni a készülő sorozatban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)