Hirdetés

A Jurassic World: Bukott birodalom rendezője is dolgozik a Gyűrűk Ura sorozaton

|

Talán nem ez a legjobb ajánlólevél, de a korábbi munkái, vagyis az Árvaház, A lehetetlen és a Szólít a szörny mind-mind kiválóak voltak.

Hirdetés

Rég hallottunk utoljára az Amazon számára készülő A Gyűrűk Ura sorozatról, amellyel kapcsolatban korábban az a hír járta, hogy a fiatal Aragornról szólhat, de a készítőknek nincs oka elsietni semmit, egyébként is egy 2021-es megjelenéssel számolnak - legalábbis tavaly még ezt nyilatkozta a széria egyik producere. 

Hirdetés

A Deadline szállította a hírt, hogy az Amazon a legutóbb a Jurassic World: Bukott birodalommal jelentkező, de igazán a bevezetőben olvasható filmekkel nagyot alkotó JA. Bayonát bérelte fel, hogy rendezze meg A Gyűrűk Ura sorozat első két részét, emellett pedig executive producerként is támogatja a projektet partnerével, Belén Atienzával (Szólít a szörny, A lehetetlen) együtt. Bayona így nyilatkozott az ölébe pottyant lehetőségről: 

"J.R.R. Tolkien minden idők egyik legkülönlegesebb és leginspirálóbb történetét hozta létre, hatalmas rajongójaként pedig megtiszteltetés és öröm, hogy csatlakozhatok ehhez a csodálatos csapathoz. Alig várom, hogy körbe vezessem a nézőket Középfölde világában és felfedezhessék a Másodkor csodáit egy soha nem látott sztorin keresztül."

A Gyűrűk Ura sorozat forgatókönyvét JD Payne és Patrick McKay (Star Trek: Mindenen túl) készítik, akiknek többek között olyan írók segítenek be, mint Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca).

Ti örültök Bayona csatlakozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)