Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz A Gyűrűk Ura sorozat egyik főszereplője

|

A Black Mirror: Bandersnatch és Az útvesztő egyik színésze csatlakozott a készülő szériához.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy az Amazon bőbeszédű lenne A Gyűrűk Ura sorozattal kapcsolatban, hiszen legutóbb is júliusban szállította a Deadline a hírt, hogy a vállalat a Jurassic World: Bukott birodalmat is jegyző J.A. Bayonát bérelte fel a széria első két epizódjának rendezésére. 

Hirdetés

Ezúttal a Variety jelentkezett egy vadonatúj információval: információik alapján a sorozat egyik főszereplője a Fehér éjszakákban, Az útvesztő franchise-ban és a Black Mirror: Bandersnatch-ben is látott Will Poulter lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy Poulter pontosan kit fog alakítani (egyes spekulációk azt feltételezik, hogy ő lesz a fiatal Elrond a Hugo Weavinghez való hasonlósága miatt), de a honlap forrásai szerint ő az első színész, akit az Amazon leszerződtetett a produkcióhoz. 

Remélhetőleg hamarosan megérkezik a hivatalos megerősítés is, valamint kiderül, hogy Poulter kit fog megformálni a valamikor 2020-ban debütáló, 20 epizódosra tervezett első évadban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)