Hirdetés

A Gyűrűk Ura színészei online egyesültek újra

|

Frodó, Samu, Gandalf, Legolas és a többiek is csatlakoztak Josh Gad jótékonykodásához.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy Josh Gad (A szépség és a szörnyeteg, Pixel, Avenue 5) a YouTube csatornáján zseniális videósorozatot készít, amelynek lényege, hogy a jótékonykodás jegyében kultikus filmek stábját csődíti össze - természetesen a járvány miatt mindenki otthonról, Zoomon keresztül csekkol be. A színész beharangozta, hogy a következő online újraegyesülés A Gyűrűk Ura színészeit vonultatja fel, amelynek már a kedvcsinálója is szívmelengető, a teljes változat azonban sokkal nagyszerűbb. 

Hirdetés

Az ötven perces videó keretében rengetegen bukkannak fel a szereplőgárdából, így többek között láthatjuk Frodót (Elijah Wood), Gandalfot (Ian McKellen), Samut (Sean Astin), Legolast (Orlando Bloom), Aragornt (Viggo Mortensen), Gimlit (John Rhys-Davies) és Arwent (Liv Tyler) is beszélgetni, de érdemes végigülni a teljes felvételt, mert a legvége tartogat egy apró meglepetést.

Nosztalgiázásnak tökéletes. Kíváncsian várjuk, hogy az Amazonnál készülő A Gyűrűk Ura sorozat meg fogja tudni közelíteni-e a trilógia színvonalát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)