Hirdetés

A Gyűrűk Ura-trilógia egyik színésze keményen beleállt az előzménysorozatba

|

Théoden király megformálója nincs jó véleménnyel A hatalom gyűrűiről.

Hirdetés

Az Amazon a világ minden pénzét ráköltötte A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatra, amelyből egyszer még lehet egy kiváló széria is, de az első évad ehhez kevésnek bizonyult. Egy hullámzó intenzitású és minőségű szezonra futotta több száz millió dollárból, amelyben ugyan megvan a potenciál, de az már kérdéses, hogy a nézők mennyire fognak kitartani mellette - a jóval kevesebb költségvetésből készült Sárkányok háza például simán megverte nézettségben A hatalom gyűrűit. 

Persze a Középföldére visszarepítő sorozatról leginkább csak úgy lehet véleményt formálni, ha legalább pár epizódot megnéztünk belőle, azonban akadnak olyanok, akik ennyire sem hajlandóak, egyetlen rész megtekintése nélkül is határozott véleményük van a produkcióról. 

Hirdetés

Közéjük tartozik a Peter Jackson által rendezett A Gyűrűk Ura-trilógia egyik színésze, a Théoden királyt életre keltő Bernard Hill is, aki a Metrónak adott interjújában ment neki A hatalom gyűrűi sorozatnak. Amikor ugyanis megkérdezték Hill-t, hogy nézi-e a sorozatot, ő nem kertelt a válaszában: 

"Nem, nem érdekel. Ez egy pénzcsináló vállalkozás, és nem fogom megnézni vagy szerepelni benne. Sok szerencsét nekik, meg minden, de ez nem olyan, mint az eredeti."

Hill szerint a franchise-nak már véget kellett volna érnie, miután A király visszatér lezárta a trilógiát, ugyanakkor A hobbit-filmekből így is kihozták, amit ki lehetett: 

"Azt hiszem, hogy már a Hobbit elkészítésekor kezdték túlzásba vinni a dolgot. A hobbit egy aprócska könyv. De jól csinálták, nagyon-nagyon jól tették, hogy kiegészítették, [de] nem lehetett a végtelenségig nyújtani. Szerintem a Hobbitban azért sikerült nekik, mert kétségkívül volt néhány nagyon jó dolog benne."

Ti mit gondoltok a színész véleményéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)