Hirdetés

A Halálos fegyver 5 lesz a sorozat utolsó darabja

|

A Halálos fegyverek filmsorozat hamarosan visszatér, de az ötödik kaland lesz a rendőrpáros utolsó melója.

Hirdetés

A "buddy cop" műfaj nagyjai a '70-es, '80-as években tarolták le a mozitermeket világszerte. Az őrület olyan filmekkel kezdődött, mint a Starsky és Hutch, a 48 óra és a Halálos fegyver. Utóbbinak az első három része hatalmas bevételt hozott, köszönhetően nagyrészt Mel Gibson és Danny Glover hibátlan kémiájának. A negyedik nekifutásra már érezhetően veszített a lendületéből, mivel a '90-es évek végére az ilyen filmeket már kezdte unni a közönség.

Hirdetés

A filmkedvelők legnagyobb meglepetésére azonban a széria hamarosan visszatér egy ötödik résszel, ami a 90 éves rendező, Richard Donner elmondása szerint egyben az utolsó is lesz.

"Ez az utolsó. Kötelesség és megtiszteltetés számomra, hogy lezárjam ezt. Igazából izgalmas a dolog...hahaha! Ez lesz az utolsó, ezt megígérem nektek."

A történetről egyelőre semmit sem tudunk, és a premier dátuma sem biztos, ám a széria rajongói már az is jó hír, hogy készülhetnek az utolsó bulira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)