Hirdetés

A Halálos iramban 9 egy csodálatos új mémet szült

|

Nincs már olyan probléma az interneten, amit a család ne oldana meg.

Hirdetés

A Halálos iramban 9 egy világszerte sikeres film volt, ami számtalan leckéje mellett megtanította nekünk, hogy Vin Diesel még Voldemortot is képes legyőzni a család erejével. Oké, Voldemort nem volt benne az F9-ban, de akár benne is lehetett volna az internet tanúsága szerint.

Ha valamit szeret a Twitter az egy jó mém, és azt minden kétely nélkül állíthatom, hogy a Vin Diesel FAMILY mém az egyik legjobb, amit az elmúlt években kitermelt magából a köztudat.

Hirdetés

Az egész egyébként csak azzal viccelődik, hogy a Halálos iramban franchise főszereplője látszólag mindenre képes egy kormánnyal a kezében, és a családdal a háta mögött.

A lenti válogatásban összeszedtük a legjobb idekötődő mémeket. Ha a lenti galériát átlapozzátok, akkor kiderül, hogy Dom valójában ott volt a film és játéktörténelem legnagyobb pillanatainál.

A Halálos iramban 9 egyébként egy szórakoztató epizódja a fékevesztett szériának. Egy pillanatra sem próbál többnek tűnni, ami, és kétségtelenül a javára válik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)