Hirdetés

A harmadik évad után már nem Geralt lesz a Vaják sorozat főszereplője

|

Továbbra is fontos karakter marad, de a fókusz másra kerül át, ami nem érheti meglepetésként azokat, akik olvasták Sapkowski regényeit.

Hirdetés

Csütörtökön, július 27-én felkerül a Netflixre a Vaják harmadik szezonjának még hiányzó három epizódja, így nemcsak annak lehetünk tanúi, miként fullad vérfürdőbe a thaneddi bál, hanem azt is megtudhatjuk végre, hogyan képzelték el az alkotók Henry Cavill búcsúját, akit Liam Hemsworth vált a következő évadtól. Már több alkalommal is valamiféle multiverzumos megoldásra utaltak, ami szerintük nagyszerű, és imádni fogjuk, de igazság szerint eddig nem sok okot adtak rá, hogy bízzunk bennük.

A negyedik etap azonban nemcsak a Ríviai Geraltot alakító színész (és ha jól sejtjük maga a karakter) lecserélése miatt számít majd fordulópontnak, hanem azért is, mert a Fehér Farkas és Yennefer és hátrább lép, hogy átengedje a terepet Cirinek, hogy immár tényleg ő legyen annak a történetnek a főszereplője, amelynek kezdettől fogva a középpontjában állt.

Hirdetés

Steve Gaub és Tomek Baginski executive producerek a Yahoo! News-nak árulták el, hogy a harmadik évad fináléját követően hőseink ismét szétválnak: Ciri egy ismeretlen világban találja magát, Geralt megpróbál a nyomára bukkanni, Yennefert pedig a varázslók és varázslónők belharca foglalja le. Eközben Nilfgaard folytatja az előrenyomulását, kétségbeesett helyzetbe hozva az északi királyságokat.

"Nagyon izgalmas volt, hogy ezt megvalósíthattuk, különösen Freya számára. Ahhoz a ponthoz értünk, amikor Ciri a könyvben is [A megvetés ideje] a saga központi karakterévé válik. Hihetetlen volt végigkísérni Ciri és Freya fejlődését az évad során, egyszerűen hihetetlen"

- dicsérte Baginski Freya Allent, azért ahogy elszántan főszereplővé formálta Cirit ennyi lenyűgöző karakter között.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kollégájához hasonlóan Gaub is méltatta a még csak 21 éves Allan teljesítményét, majd arra is kitért, hogy milyen kalandok várnak Cirire a továbbiakban.

"Új családot talál [itt egyértelműen a Patkányok bandájára utal], miközben üldözői elől menekülve átszeli a fél kontinenst, és megpróbálja kideríteni, mit jelent a veleszületett mágikus ereje, és mi az igazi végzete."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)