Hirdetés

A három Pókembernek külön chatcsoportja van, és már a neve is csodálatos

|

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield öribarik lettek a Pókember: Nincs hazaút forgatásán.

Hirdetés

A képregény-, és mémrajongók is egy emberként kiálthattak fel örömükben, amikor a Pókember: Nincs hazaút vitathatatlanul legikonikusabb jelenetében voltaképpen megvalósult a három, egymásra mutató Pókember mémje.

A filmben ugyanis a multiverzumnak köszönhetően találkozhatott az a három színész, akik a XXI. századi Pókember-filmekben életre kelthették Peter Parker figuráját.

Tom Hollandhoz, az MCU ügyeletes Pókemberéhez így csatlakozhatott Tobey Maguire, aki először 2002-ben, majd 2004-ben bújhatott a kék-piros szerkóba, illetve Andrew Garfield, aki a 2012-es A csodálatos Pókember című alkotásban, illetve annak 2014-es második részében keltette életre a szuperhőst.

Hirdetés

Holland nemrég a The Hollywood Reporternek nyilatkozva elárulta, hogy a három színész között rendkívül szoros barátság szövődött a forgatáson, mivel abban a különleges helyzetben vannak, hogy mindhárman alakíthatták már Pókembert a filmvásznon.

A triónak saját chatcsoportot is létrehozott, amelynek a neve Spider-Boys. Holland hozzátette, hogy olyan, mintha Maguire-rel és Garfielddal testvérek lennének.

Az ügyeletes Pókember azt is elmesélte, hogy legutóbb azért kérte a "póktesók" segítségét, mert egy jótékonysági árverésre vitt egy posztert, és megkérte a kollégákat is, hogy dedikálják a plakátot, amit ők természetesen azonnal megtettek, a jó ügy érdekében.

A nagy hármas egyébként a legutóbbi Pókember-film kétségtelenül legjobb jelenetét hozta össze, így a rajongók számára jó hír, hogy a Marvel által tervezett Avengers: Secret Wars című filmben könnyen elképzelhető, hogy ismét találkozhatnak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)