Hirdetés

A Hobbit: Az öt sereg csatája trailer - három percnyi csoda

|

Befutott a legújabb A Hobbit: Az öt sereg csatája trailer, amitől nem lett könnyebb a várakozás. Felkészültetek?

Hirdetés

A Hobbit második részénél arra jöttem rá, hogy engem egyáltalán nem zavar, hogy három részre osztották a könyvet és hozzácsaptak a függelékekből és a Szilmarilokból is. Kiderült, hogy annyi időt töltök el Tolkien fantasztikus világában, amennyit csak hagynak.

A Hobbit: Az öt sereg csatája lesz az a záróepizód, amivel viszont nagy valószínűséggel véget ér a ráérős kalandozás Tolkien varázsvilágában, úgyhogy jobb, ha mindannyian magunkba szívjuk azt a kicsit, ami még hátra van. A könyv egyébként relatíve sietősen rövidre zárja a történéseket, de természetesen Tolkien erről máshol többet is ír. Izgalmas lesz, na.

Tegnap este érkezett meg az új A Hobbit: Az öt sereg csatája trailer, amiben persze vannak már ismerős képek, de majdnem egy egész perccel hosszabb, mint az előző. 

Ti már unjátok a Gyűrűk ura vonalat, vagy szeretnétek, ha Jackson csinálna még egy pár filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)