Hirdetés

A Holdlovag rendezője a Bosszúállók egyik tagját is bele akarta csempészni a sztoriba

|

Mohamed Diab jó okkal szerette volna a Bosszúállók egyik karakterét összehozni Mark Spectorral, vagyis Holdlovaggal a Disney+-os tévésorozatban.

Hirdetés

A Holdlovag sorozat egy kellemesen egyedi darabja az MCU új felhozatalának. Maga az eredeti karakter a Marvel Comics képregényekben többször is lógott együtt a nagyokkal, vagyis az A-listás hősökkel, de a Marvel Studios egyelőre új szereplők bemutatásával és azok felépítésével foglalkozik, nem pedig az összeeresztésükkel.

Itt jön be a képbe Holdlovag, vagyis Marc Spector összes személyisége, akiket Oscar Isaac hibátlan alakítása kelt életre. Kettő, sőt igazából három karaktert is kaptunk egyben, így talán egy Bosszúállónak már kevés hely jutott volna, pedig Mohamed Diabnak voltak tervei ezzel kapcsolatban is.

Hirdetés

A széria rendezője nagyon szerette volna Hulkot is behívni egy kis személyiséghasadásos haverkodásra. Ha valaki, akkor Bruce Banner tudja, hogy milyen két lelket egy bőrben elviselni. Mindezek kapcsán a rendező így fogalmazott:

"Képzeld el a zavarodottságot: barátja vagy az ember egyik oldalának, de nem a másiknak. A komplikált kapcsolatok, amik közöttük alakulhatnak rengeteg lehetőséget rejtenek magukban."

Diab hozzátette, hogy nagyon szívesen dolgozott volna Thanosszal vagy Killmongerrel is, mert szereti az összetett karaktereket. Az egész sorozattal ez volt a célja, elvégre a szériában bemutatott főgonosz, Arthur Harrow sem egy klasszikus, fekete-fehér személyiség.

Reméljük, hogy a Holdlovag több évadot is megélhet, és a karakter csatlakozhat majd a tágabb MCU-hoz. Ha másért nem is, akkor azért, hogy egyszer tényleg lepacsizhasson Hulkkal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)