Hirdetés

A holtak hajnala sorozat előzetese igazi vérfürdőt vetít előre

|

A Romero klasszikusán alapuló széria elvileg már ősszel debütál a SyFy csatornán.

Hirdetés

Ugyan akadnak alternatívák, de ha egy sorozatrajongó manapság zombikkal teli, posztapokaliptikus kalandra vágyik, akkor valószínűleg a The Walking Dead franchise mellett teszi le a voksát.

Persze jó eséllyel bőven akadnak olyan nézők is, akiknek nem jön be az AMC által kínált, komolyabb hangvételű túlélősdi, ezért a SyFy által gondozott A holtak hajnala sorozatnak megvan az esélye arra, hogy népes rajongótábort gyűjtsön maga köré.

Hirdetés

A George A. Romero 1985-os klasszikusán alapuló Day of the Dead széria középpontjában hat karakter áll, akik igyekeznek majd életben maradni a zombiapokalipszis kellős közepén. Habár az eddig is egyértelmű volt, hogy a SyFy produkciójának készítői nem gazdálkodhattak túl méretes büdzséből, de a nemrég érkezett kedvcsináló alapján mégsem tűnik teljesen gagyinak az egész.

Az talán már most borítékolható, hogy ezt az alkotást nem azoknak találták ki, akik egy újabb zombis drámát keresnek.

A Day of the Dead idén októberben debütál a SyFy-on. Nektek hogy tetszik eddig?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)