Hirdetés

A járvány utóhatásáról szól a következő South Park film

|

Jövő hónapban fog debütálni a South Park: Post COVID.

Hirdetés

Egy rakás, szám szerint pontosan 14 South Park film érkezik majd a közeljövőben, köszönhetően annak, hogy a készítők megállapodást kötöttek a ViacomCBS-szel. Ezek mindegyike a Paramount+-on fog debütálni, ami nálunk még nem elérhető, csak jövőre érkezik a SkyShowtime részeként. Addig sajnos kénytelenek leszünk más módszert találni arra, hogy megtekinthessük az új tartalmakat.

Miután a South Park: Pandemic Special még Emmy-jelölést is kapott, nem meglepő, hogy a következő South Park film is a járvánnyal foglalkozik, illetve annak utóhatásával.

Hirdetés

November 25-én debütál a South Park: Post COVID, amit decemberben követ majd még egy film, utána 2027-ig évente jön kettő, miközben még hat évadnyi sorozat lemegy. A sztoriról gyakorlatilag semmit nem tudunk egyelőre, de van még egy hónap a premierig, addig csak kiderül.

Az egészhez egy igazán semmitmondó előzetes is jött:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)