Hirdetés

A Jason Momoa-féle Aquaman 2-ben a klímaváltozás lett volna a főgonosz

|

A színész által írt változatból végül nem kértek a Warner Bros. döntéshozói.

Hirdetés

Már nem sok maradt hátra a DCU bejelentése előtti projektekből: a Shazam! Az istenek haragja kipörgött, hamarosan a Flash - A Villám is megérkezik, ezután pedig már csak a Kék Bogár és az Aquaman folytatása marad - ez utóbbi fogja zárni az évet is a DC számára. 

Hogy mi lesz ezután Aquaman sorsa - belefér-e egy Aquaman 3 esetleg a DCU-n kívüli filmeket gyűjtő Elseworlds kategóriába - azt egyelőre nem tudni biztosra, de Jason Momoa bizakodó ezzel kapcsolatban. Pedig az Aquaman és az elveszett királyság kapcsán már hoppon maradt egyszer.

Hirdetés

Momoa a Variety-nek árulta el, hogy korábban ő írt egy 50 oldalas történetvázlatot az Aquaman 2-höz, amely erősen a klímaváltozással kapcsolatos válságra koncentrált volna. A karakter egyfajta környezetvédelmi aktivistaként jelent volna meg a filmben:

"Az a szép [az Aquaman és az elveszett királyságban], hogy én és a partnerem írtuk az első kivonatot, ami körülbelül 50 oldalas volt, és nagy része arról szólt, hogy az ENSZ-szel beszélek arról, mi történik az olvadó jégsapkákkal. Nem egy távoli galaxis jön, hogy elpusztítson minket, vagy idegenek egy másik helyről. Mi tesszük tönkre a bolygónkat. Össze kell szednünk magunkat, és meg kell mentenünk az otthonunkat."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A színész szenvedélyesen rajongott azért a változatért, amit kitaláltak, a Warner Bros.-nak azonban más tervei voltak az Aquaman folytatásával. A Men's Healthnek árulta el Momoa, hogy az ő verzióját megvásárolta ugyan a stúdió, de nem követte azt teljesen, félretették a nagy részét, ami igencsak zavarta őt. Nem csoda hát, ha ellentmondásosak az érzései amiatt, ahogy a karakterrel bántak: 

"Nem arról van szó, hogy nem érdekel Aquaman; ez egy csodálatos karakter. Valószínűleg a legkeményebb karakter a képregények történetében. Kigúnyolják és nevetségessé teszik, de én megpróbáltam szívet és lelket adni neki, és bizonyos szempontból büszke vagyok rá. Érzek-e nyomást, hogy [a folytatás] jól sikerüljön? Nem. Csak annyit tehetek, hogy mindent beleadok. De a sorsa más emberek kezében van."

Ha minden a terv szerint megy, akkor az Aquaman és az elveszett királyság december 21-én fog a hazai mozikba kerülni, és bármennyire nem szeretnék sokan, Amber Heard is benne lesz

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)